güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇERİ “KOCAELİSPOR HAFİFE ALINACAK TAKIM DEĞİL”

TFF Birinci ligde Pazar günü Royal Hastanesi Bandırmaspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2021 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2021 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇERİ “KOCAELİSPOR HAFİFE ALINACAK TAKIM DEĞİL”

TFF Birinci ligde Pazar günü Royal Hastanesi Bandırmaspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek.

TFF Birinci ligde Pazar günü Bandırma 17 Eylül Stadında Royal Hastanesi Bandırmaspor-Kocaelispor arasında oynanacak karşılaşmanın zor geçeceğini belirten eski Milli kaleci ve futbol yorumcusu Hüseyin Çeri, rakip Kocaelispor'un hafife alınacak bir takım olmadığını söyledi.

Hüseyin Çeri" her ne kadar bordo beyazlı takım Bandırmaspor'un şu ana kadar başarılı grafik çizdiğini ve aldığı sonuçlarla rakiplerinin korkulu rüyası haline geldiğini ifade ederek, bu karşılaşmanın diğer karşılaşmalara göre daha çekişmeli, daha mücadeleli ve daha heyecan dolu dakikalarla  geçeceğini söyledi.

Royal Hastanesi Bandırmapor teknik direktörü Mustafa Gürsel'in göreve geldiği günden bu yana takımda belli bir sistem oturttuğunu ve bu sistemin çarklarının bozulmadan başarılı şekilde çalıştığını belirten Hüseyin Çeri" Pazar günü önemli karşılaşma için bordo beyazlı takım oyuncuları kadar taraftarlarına da yine büyük iş düşecek. Bandırma 17 Eylül Stadı tribünlerini taraftarlar doldurup 90 dakika boyunca takımlarına destek vermeli. Sadece destekte bulunulmalı, çirkin tezahüratlara yer verilmemeli. Bu gibi yanlış davranışlar bordo beyazlı takıma hem maddi hem de manevi büyük ölçüde zararlar veriyor. Taraftarlar sadece karşılaşmayı izleyip takımlarının alacağı galibiyete katkıda bulunmalıdır. Dediğim gibi, çok zor bir maç olacak ama gönlümüz tabiki bordo beyazlı takımımız Royal Hastanesi Bandırmaspor'un kazanmasından yana" açıklamasında bulundu. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.