güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BALIKESİR EKİPLERİ, 5. HAFTA MÜCADELESİNDEN KARLI ÇIKTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden Balıkesir ekipleri, 5. Hafta mücadelesinden karlı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2021 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2021 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BALIKESİR EKİPLERİ, 5. HAFTA MÜCADELESİNDEN KARLI ÇIKTI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden Balıkesir ekipleri, 5. Hafta mücadelesinden karlı çıktı.

Yalova Kadıköy deplasmanından 1-0 galip dönen Ayvalıkgücü Belediyespor, puan cetvelinin zirvesindeki rakipleriyle arasındaki puan farkını 1’e düşürürken, henüz puanla tanışamayan Bigadiç Belediyespor için ise tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Ayvalıkgücü, Farkı 1’e Düşürdü

Yalova Amatör Saha 1’de Yalova Kadıköy’ün misafiri olan Ayvalıkgücü Belediyespor, 25’nci dakikada Serkan Bozkurt’un attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılırken, altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı. Böylece dördüncü galibiyetini alan kırmızı-beyazlılar, puanını 12’ye yükseltirken, puan cetvelinde üzerinde yer alan Yalovaspor ile Bigaspor arasında oynanan maçın golsüz sona ermesiyle, 13’er puanlı rakipleriyle arasındaki puan farkını da 1’e düşürmeyi başardı.

Gönen Ufuk’la Güldü

Nail Gönenli Stadı’nda oynanan müsabakada bir diğer Yalova temsilcisi Altınova Belediyespor’u konuk eden Gönen Belediyespor, golcüsü Ufuk Gülez’in 14 ve 55’nci dakikalarda attığı gollerle, sezonun ikinci galibiyetini 2-0’lık skorla aldı. Puanını 7’ye yükselten Gönen Belediyespor, haftayı beşinci sırada tamamladı.

Burhaniye Uzatmada Kazandı

20 Eylül İlçe Stadı’nda Bozacaadaspor ile karşı karşıya gelen Burhaniye Belediyespor, 90+1’nci dakikada Berat İş’in ayağından bulduğu golle, 1-0 kazandığı maçın ardından 7 puana ulaşan bir başka Balıkesir takımı olarak, altıncı sırada yer aldı.

Etispor, Galibiyetle Tanıştı

Bigadiç Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sahası’nda oynanan maçın 28 ve 45+2’nci dakikalarında Sinan Yıldırım’ın attığı goller, ilk 45 dakikayı Etispor’un 2-0 önde tamamlamasını sağladı. Müsabakanın 52’nci dakikasında Doğukan Can’ın golüyle umutlanan Bigadiç Belediyespor, 90+6’ncı dakikada Gökhan Karataş’ın golüne engel olamayınca, sahadan 3-1 yenik ayrılırken, puan hasretini sürdürdü. Sezonun ilk galibiyetini alan Bandırma temsilcisi Etispor ise 6 puanla yedinci sırada kendine yer buldu. /Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.