güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ALİ ACAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ali Acar, 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu öncesi başkan adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2021 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2021 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ALİ ACAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ali Acar, 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu öncesi başkan adaylığını açıkladı.

16 yıl boyunca Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığını yapan eski başkan Ali Acar, 30 Ocak’ta gerçekleştirilecek Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Olağan Genel Kurulu öncesi yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Başkan Adayı Ali Acar, Yönetim Kurulu listesi ve projelerini önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.

Ali Acar, adaylığını açıkladığı basın toplantısında, “Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odasının 30 Ocak' ta yapacağı Olağan Genel Kurulda, odanın eski başkanı Ali Acar, düzenlediği basın toplantısında aday olduğunu açıkladı. Başkan adayı Acar, Gazetecilere yaptığı açıklamada,  Hepinizin malumları olduğu gibi 1 Ocak 2022 tarihinde başlayacak olan kamu kurumu niteliğindeki odaların seçimli olağan genel kurulları doğrultusunda, kara yoluyla yük ve yolcu taşımacılığı faaliyetlerini sürdürmeye çalışan esnaf odamız üyelerinden gelen talepler ve yaptığımız istişareler doğrultusunda taşımacı esnafımızın elinden tutup ayağa kaldıracak ehil, bilgili, birikimli yöneticilere ihtiyaç olduğunu gözlemledik.

Ekip arkadaşlarımızla çalışmalarımızı hızlandırarak sonuca vardık. 30 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak seçimli genel kurulda Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın başkanlığına aday olduğumuzu açıklıyoruz. Oda üyelerimizden tek isteğimiz belirtilen tarihte seçimli genel kurula muhakkak katılıp, oylarını kullanmalarıdır,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.