güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA’DA LGS BAŞARISI

Bandırma Destek Eğitim Kurs Merkezi’nin 2023-2024 yılı LGS başarı tablosuna göre 52 öğrenci Anadolu Lisesi, 60 öğrenci ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 08:10
Kaynak: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA’DA LGS BAŞARISI

Bandırma Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak hizmet veren Destek Eğitim Kurs Merkezi’nin 2023-2024 yılı LGS (Liselere Geçiş Sistemi) başarı tablosu açıklandı. Açıklanan tabloya göre; Destek Eğitim Kursu’na giden öğrencilerden 4 öğrenci ENERJİSA Bandırma Fen Lisesi’ne, 1 öğrenci Kahramanmaraş Afşin Fen Lisesi’ne, 4 öğrenci Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ne, 4 öğrenci Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne, 1 Öğrenci İstanbul Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Alanı, 3 öğrenci Edincik Recep Gencer mesleki Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Eloktronik Teknolojisi Alanı, 1 öğrenci Edincik Recep Gencer mesleki Teknik Anadolu Lisesi Kimya Alanı’na ve 1 öğrenci Bolu Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yerleşti. 2023-2024 LGS başarı yüzdeliklerine göre; yüzde 1 ile yüzde 5’lik dilime giren 4 öğrenci, yüzde 5 ile yüzde 15’lik dilime giren 10 öğrenci, yüzde 15 ile yüzde 20’lik dilime ise giren 9 öğrenci olduğu kaydedildi. Toplamda 52 öğrenci Anadolu Lisesi’ne yerleşirken 60 öğrencinin ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yerleştiği bildirildi. 

LGS Başarı tablosuna göre; ENERJİSA Bandırma Fen Lisesi öğrencileri Berkkan Asıl Gürel, Elif Nehir Önder, Burcu Kaptan ve Doruk Mert Şan, Kahramanmaraş Afşin Fen Lisesi Elanur Demir, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Bertuğ Eymen Yıldız, Mustafa Yiğit Gezer, Yağız Özdemir ve İbrahim Doruk Kes, Ali Öztaylan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Ecrin Şahin, Asuman Selma Zengin, Süreyya Mailoğlu ve Meyra Doğanay, LGS’de başarı elde eden isimler arasına girdi.

Haber: Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.