Bandırma Belediyesi, 2026 yılından itibaren geçerli olacak arsa ve arazi metrekare birim değerlerini belirlemek amacıyla Takdir Komisyonu’nu topladı. Belediyenin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Vergi Dairesi, Tapu Müdürlüğü, Ticaret Odası temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantı, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu ve Cemal Adıgüzel başkanlığında gerçekleştirildi. Kentin gelişimini ve mahallelerin ihtiyaçları masaya yatırıldı.
Arsa ve arazi değerlerinin belirlenmesi sürecinde, Bandırma’nın genel gelişim hedefleri göz önünde bulundurularak, çeşitli paydaşların görüş ve önerileri alınarak kararlar alındı. Belediye, bu sürecin ardından 2026 yılında geçerli olacak metrekare birim değerlerini belirleyecek.
Toplantıya katılan tüm kurum temsilcilerine ve muhtarlara teşekkür edildi.
Haber: Selin Girgin