güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

AKADEMİK ODALAR BANDIRMA’NIN SORUNLARI İÇİN TOPLANDI

Bandırma Akademik Odalar Platformu (BAOP), temmuz ayı olağan toplantısında Bandırma’nın içme suyu ve atık sahası sorunlarını masaya yatırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 13:00
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
AKADEMİK ODALAR BANDIRMA’NIN SORUNLARI İÇİN TOPLANDI

Yakın zamanda 9 akademik odanın bir araya gelmesiyle birlikte kurulan Bandırma Akademik Odalar Platformu temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Platform bileşenlerinin katıldığı toplantı Platformun dönem sözcüsü Salih Yaldız’ın başkanlığında yapıldı.

Bandırma’nın sorunlarının konuşulduğu toplantıda önemli konulara değinildi. BAOP’tan yapılan açıklamada; “Bandırma’nın içme suyunun karşılandığı Gönen Şaroluk bölgesinde ÇED Raporu alınmadan altın ve bakır madeni çıkartmak için sondaj çalışmalarının başladığı yönünde bilgiler almaktayız. BAOP olarak Bandırma’da yaşayan vatandaşlarımızın içme suyu kalitesinin bozulması yönündeki endişelerinin giderilmesi konusunda bölgedeki ilgili kurum, kuruluşlar ve vatandaşlar ile iş birliği içinde konuya dair çalışmalar yapacağız.” ifadeleri yer aldı. 

ATIK SAHASI İLE İLGİLİ GELİŞMELER KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK

BAOP olarak Bandırma’da bulunan atık sahasının yeni yeri ile ilgili çalışma yapılacağı belirtilerek, “Bandırma’nın önemli sorunlarından birisi olan Eti Maden atık sahası (şılam havuzu) bölgesi için bakanlıkla yapılan sözleşme sona erecek. Bu durum göz önünde bulundurarak yeni atık sahasının neresi olacağı ve ilgili bölgede nasıl bir çalışma yapılacağına dair kamuoyunun bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar yapılmasına ve bu çalışmalar sonucunda kamuoyunun bilgilendirilmesine karar verildi.” açıklaması yapıldı.

Haber: Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.