güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMA’DA MAHALLE SAKİNLERİ TEDİRGİN

Kimliği belirsiz kişiler tarafından izinsiz olarak işgal edilen sokaklar ile ilgili mahalle sakinleri tedirgin olduklarını ifade ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:10
Muhabir: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMA’DA MAHALLE SAKİNLERİ TEDİRGİN

Bandırma Sunullah Mahallesi'nde yaşayan mahalle sakinlerinin iddialarına göre, Serdar Sokak ile 20033 Sokak’ta bulunan kişiler hem çevreyi kirletiyor hem de mahallede huzursuzluk yarattıklarını söylediler.

Bandırma'nın merkezinde böyle bir durumla karşılaşan mahalle sakinleri buradaki yaşanan olaylar ile ilgili arsa sahiplerinin bilgisinin olmadığını ve mahallede beslenen kümes hayvanlarının yarattığı pis kokudan dolayı sağlıklarından olacaklarını ayrıca, bu alanda sarhoşların ve uyuşturucu kullanan kişilerin toplanma yeri haline geldiğini buna bağlı olarak hırsızlık vakalarında artış yaşandığı iddia ediliyor.

Mahalle sakinlerinin iddialarına göre, özellikle Serdar Sokak’ta, araç içinde alkol tüketen kimliği belirsiz kişiler yüksek sesle müzik açarak çevreye rahatsızlık verdiklerini ve bu durumdan dolayı mahalle sakinleri, akşam saatlerinde evlerinin camlarını açamadıklarını ve sokağa çıkmaktan çekindiklerini belirtiyorlar.

Mahalle sakinleri, yetkili kurumlara defalarca yazılı ve sözlü şikayetlerde bulunmalarına rağmen herhangi bir sonuç alamadıklarını ifade ederek yetkililerden bir an önce buralarda gerekli önlemleri almalarını beklediklerini belirttiler.

Haber: Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.