Bandırma’da Cumhuriyet’in evlatları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yazdıkları mektuplarla duygulandırdı. Çocukların kaleme aldığı satırlar, yalnızca yüzleri gülümsetmekle kalmadı; aynı zamanda içleri ısıttı ve yürekleri büyüttü.
Mektuplarda, geleceğe dair umut dolu hayaller, Cumhuriyet’e duyulan bağlılık ve adalet arayışı ön plana çıktı. Özgürlük, vicdan ve insan haklarına duyulan özlem, çocukların içten ifadelerinde kendini gösterdi.
“Cumhuriyet’in Evlatları Yazdıkları Mektuplarla İçimizi Isıttı”
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, bu anlamlı mesajların kendisini derinden etkilediğini belirterek, “Cumhuriyet’in evlatları, Ekrem İmamoğlu Başkanımıza yazdıkları mektuplarla yalnızca yüzümüzü gülümsetmedi; içimizi ısıttı, yüreğimizi büyüttü. O mektuplarda saf bir inanç, tertemiz bir gelecek hayali ve Cumhuriyet’e olan bağlılık vardı. Bu güzel ülkenin çocukları neye ihtiyacımız olduğunu çok iyi biliyor. Adalete, eşitliğe, vicdana ve umut dolu yarınlara…” dedi. Haber: Mihriban Nur Uysun