güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANÜ’DE DÜZENLENEN 17’NCİ ULUSAL SAĞLIK KONGRESİ TAMAMLANDI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen kongrede, "Sağlık Hizmetlerinde Akılcı Kullanım" teması altında alanında uzman panelistler bilgi ve deneyimlerini paylaşırken 3 gün süren etkinlikte 300’ün üzerinde katılımcı ağırlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 08:30
Muhabir: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANÜ’DE DÜZENLENEN 17’NCİ ULUSAL SAĞLIK KONGRESİ TAMAMLANDI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası 17. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi, “Sağlık Hizmetlerinde Akılcı Kullanım: Yönetsel Perspektif” temasıyla 3 gün boyunca devam etti. Kongrede, biri hibrit, biri çevrim içi olmak üzere toplam 8 panel gerçekleştirilerek 300’ün üzerinde katılımcı ağırlandı. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Tayvan’dan değerli panelistlerin katılımıyla gerçekleşen kongrede, 28 uzman panelist bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Kongrenin son gününde, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehveş Tarım’ın başkanlığında “Şehir Hastanelerinde Akılcı Kullanım” başlıklı ilk panel gerçekleştirildi. Panelde, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, İşletme Müdürü Begüm Gümgüm ve İdari ve Mali İşler Müdürü Uğur Cura sunumlar yaptı. Panel sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür belgesi, plaket ve Bandırma Vapuru maketi hediye edildi.

BANDIRMA’NIN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNE GEZİ DÜZENLENDİ

Günün ikinci paneli ise “Akılcı Kullanımda Yurtiçi Uygulama Örnekleri” başlığı altında, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Akbolat başkanlığında düzenlendi. Panelde, Opr. Dr. Mustafa Kınaş, Tansu Güvensoy, Adem Kınalı ve Dr. İdris Sarıaydın sunumlarını gerçekleştirdi. Panel sonunda, Prof. Dr. Mahmut Akbolat’a teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Kongrenin son gününde sunulan bildiriler arasından en iyileri Bilim Kurulu tarafından seçildi ve Kongre Başkanı Doç. Dr. Gökhan Aba tarafından ödüllendirildi. Kongre sonuç bildirgesi okunduktan sonra kürsüye çıkan Doç. Dr. Aba, kongrenin Üniversitelerinde düzenlenmesinden büyük onur duyduğunu belirtti. Kongrede yer alan bildirilerin dijital platformda erişilebilir olması için bir çalışma başlatacaklarını ifade eden Aba, katılım sağlayan ve kongreye destek veren herkese teşekkür etti.

Kongre sonunda katılımcılara Kuş Cenneti, Son Kurşun Anıtı, Denizcilik Müzesi ve Erdek gibi tarihi ve kültürel noktaları kapsayan bir gezi düzenlendi.

Haber: Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.