güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BİGADİÇ KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bigadiç Belediyesi, tarafından yürütülen altyapı ve yol çalışmaları kapsamında Kozpınar Mahallesi'nde yol açma çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BİGADİÇ KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bigadiç Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı yol yapım ve altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yürütülen projeler kapsamında, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol açma çalışmalarını başlattı.

Belediye yetkilileri, Kozpınar Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarının mahalle sakinlerinin şehir merkezi ve çevre illere daha rahat ulaşmasını sağlayacağını belirtti. Ayrıca, daha modern ve sağlam bir altyapı için çalışmaların süreceği ve bölgede ulaşımın daha güvenli hale getirileceği ifade edildi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, ilçenin her köşesinde yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar, bu çalışmalar sayesinde modern ulaşım imkanlarına kavuşacağı belirtildi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.