güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BORDO BEYAZLILARDAN STADYUM ÇAĞRISI

Bandırmaspor, yıllardır çözülemeyen stadyum sorununa dikkat çekmek için Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması düzenleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 11:00
Muhabir: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
BORDO BEYAZLILARDAN STADYUM ÇAĞRISI

Bandırmaspor, resmi sosyal medya hesabından taraftarlara ve vatandaşlara bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruda yıllardır çözülemeyen Bandırmaspor’un kanayan yarası stadyum için Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması gerçekleştirileceği kaydedildi. Taraftara açık çağrıda bulunan Bandırmaspor, 7’den 70’e herkesi meydanlara davet etti. Bordo beyazlılar tarafından yapılan duyuru ise şu şekilde;

“Memleket meselesi” parolası ile yola çıkılan bu mücadelede; Bandırmasporumuz yeni tesislere kavuştu, mevcut tesisleri modernize edildi. TFF 1. Lig'de 5 sezondur üst üste başarılara imza atıldı ve örnek bir camia olundu! Dış borç sıfıra indirildi!

Şimdi sıra Bandırma'ya, Bandırmaspor'a yakışır bir stadyuma geldi. Onursal Başkanımız Sayın Onur Göçmez ve Başkanımız Sayın Serdar Kuter gerekli izinler alındıktan sonra belirlenecek bir tarihte ‘Bandırmaspor stat istiyor’ başlıklı basın açıklamasını Cumhuriyet Meydanı'nda yapacaktır. 7'den 70'e başta taraftarımız olmak üzere, şehrimizin tüm dinamikleri, sivil toplum örgütleri, basınımız ve her kesimin katılacağı bir birliktelikle sesimizi o gün güçlü bir şekilde duyurarak tüm Türkiye'ye mesajımızı ileteceğiz.”

Haber: Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.