güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BURHANİYE’DE SİNEMASEVERLER KEYİFLİ BİR AKŞAM YAŞADI

Burhaniye 5’inci Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Açık Hava Sineması’nda “Hoşçakal Yarın” isimli filmin gösterimi gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BURHANİYE’DE SİNEMASEVERLER KEYİFLİ BİR AKŞAM YAŞADI

Burhaniye 5’inci Kitap Fuarı etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Etkinlikler kapsamında kurulan Açık Hava Sineması’nda “Hoşçakal Yarın” isimli filmin gösterimi yapıldı. Etkinliğe katılan seyircilere gazoz ikramları yapıldı. Fuar konuklarından sinema oyuncusu, yönetmen ve siyasetçi Berhan Şimşek ve senarist, yönetmen Reis Çelik film gösteriminde izleyicilere katıldı.

BU FİLMİ ÇEKMEK CESARET VE MANGAL GİBİ YÜREK İSTERDİ”

Özgürlük Parkı’nda yapılan film gösteriminin ardından Fuar Koordinatörü Sinan Karahan yönetiminde Berhan Şimşek, Reis Çelik ve Orhan Aydın sinemaseverlerle birlikte söyleşi gerçekleştirdi. Gösterim sonrasında Berhan Şimşek, “O dönemlerde bu filmi çekmek cesaret ve mangal gibi yürek isterdi!” dedi. Berhan Şimşek, Deniz Gezmiş’i canlandırdığı için onur duyduğunu ekledi. Ünlü konuklara teşekkür hediyelerini 22’nci Dönem CHP Milletvekili Harun Akın ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler takdim etti. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.