güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BURHANİYE’NİN YEŞİL ALANLARINDA BAKIM VE ONARIM

Burhaniye Belediyesi, ilçe genelindeki yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Pazarbaşı Konağı’ndan Özgürlük Parkı’na kadar birçok alanda düzenlemeler yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BURHANİYE’NİN YEŞİL ALANLARINDA BAKIM VE ONARIM

Burhaniye Belediyesi, ilçe genelinde yeşil alanların korunması ve iyileştirilmesi amacıyla kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Bu çalışmalar kapsamında, Burhaniye Belediyesi Kent Arşivi olarak kullanılmak üzere restore edilen Pazarbaşı Konağı’nın bahçesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle düzenlenerek peyzaj çalışmaları yapıldı.

PARKLARDA ONARIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI YAPILDI

Öğretmenler Mahallesi’nde yer alan Özgürlük Parkı’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ederken, Ören Rekreasyon Alanı’nda da oturma alanlarının tamiratı tamamlandı. Ayrıca, bölgeye estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla yasemin sarılı demir vazoların montajı gerçekleştirildi. İskele Mahallesi Osman Ağa Caddesi’ndeki bitkilerin daha verimli sulanabilmesi için otomatik sulama sistemi devreye alınırken, Mahkeme Mahallesi’ndeki Şehit Turhan Bayraktar Parkı’nda da bakım ve onarım işlemleri tamamlandı. Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yeşil alanlar ve vatandaşların yaşam alanlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.