güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Can Dursun, 4 Ağustos’ta yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıklayarak yapılan çalışmaları anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 10:10
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
CHP BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Gençlik Kolları 4 Ağustos Pazar günü 17’nci Olağan Kongresi’ni gerçekleştirecek. CHP Bandırma İlçe Gençlik Kolları Başkanı Barış Can Dursun, yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimlerde Bandırma’da, Balıkesir’de ve ülke genelinde ciddi bir başarıya imza attığını belirten Barış Can Dursun, bu başarıyı genel seçimlere de taşımak istediklerini söyledi. Dursun, “Yerel seçimlerde önemli bir başarıya imza atarak Bandırma’da, Balıkesir’de ve ülke genelinde halkın umudu olduk. Bu başarı aynı zamanda omuzlarımıza ciddi sorumluluklar yükledi. Ülkenin ekonomik durumundan tutunda toplumsal huzurun, barışın sağlanması için biz gençlere, partililerimize ve belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Çalışmalarımıza devam ederek ülkemizi AKP iktidarından kurtaracağız.” dedi. 

SEÇİM DÖNEMİNDE HER ÇALIŞMANIN İÇİNDE OLDUK”

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Tek ümidim gençliktedir” sözünü kendilerine şiar olarak benimsediklerini aktaran Barış Can Dursun, “Seçim döneminde köyden kentte her çalışmanın içinde olduk. Gençler olarak afiş ve bayraklama çalışmalarının yanında seçmenle bir araya gelerek hem Dursun Başkanımızın hem de Büyükşehir Başkanımız Ahmet Akın’ın projelerini anlattık. Kısacası seçim döneminde partimiz biz gençlere hangi konuda ihtiyaç duymuşsa aldığımız tüm görevleri başarıyla yerine getirdik. Partimizin başarısına katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bandırma’da AKP’nin kamu gücünü kullanmasına karşın tüm sokak ve caddelerde çalışmalar yaparak psikolojik üstünlüğü kazandık.” diye konuştu. 

PARTİMİZİN VİZYONUNU EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

4 Ağustos tarihinde yapılacak olan CHP Bandırma İlçe Gençlik Kolu seçimlerinde başkan adayı olduğunu ve ekibini hazırladığını aktaran Barış Can Dursun şunları söyledi: “Yerel seçimlerde kazandığımız tecrübeyi genel seçimlere de aktararak AKP iktidarını sona erdirmeliyiz. Bu dönemde bizi umudu olarak gören halka karşı büyük bir sorumluluğumuz var. Önümüzdeki kongremiz bizim demokrasi şölenimiz olacak. Dolayısıyla ne kadar çok adayla seçimlerimizi yaparsak partimizi o kadar güçlendiririz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarına üye her bir arkadaşımız başkanlıktan tutun da partimizin başarısı için verilecek her görevin altından kalkacak bilgi, birikim ve beceriye sahiptir. Bizler gençler olarak tam hazır ve donanımlı bir şekilde bu kongre sürecine girmeye kararlıyız. Demokratik değerlerimizi ve partimizin vizyonunu en iyi şekilde temsil edeceğimize inancımız tamdır. Gençler olarak ülkemizin geleceği için sorumluluk almak ve ülkemizi daha iyi bir yere taşımak için var gücümüzle durmadan çalışacağız. Bu konuda bize destek veren ve verecek olan tüm gençlik kollu üyelerimize, partililerimize, ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza, teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.