Genel Sağlık İş Sendikası Balıkesir İl Başkanı Dr. Hüseyin Gündoğdu ve Çevre Sağlık Teknikeri Ayet Namlı, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede, kısa süre önce hayatını kaybeden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Baki Aydoğan’ın isminin ilçede bir parka verilmesi konusunda fikir birliğine varıldı.
Başkan Akbıyık, sağlık alanında önemli hizmetler veren Dr. Baki Aydoğan’ın adını yaşatmak için belediye olarak gereken adımları atacaklarını belirtti. Genel Sağlık İş Sendikası Balıkesir İl Başkanı Dr. Hüseyin Gündoğdu ise sağlık camiasına büyük katkılar sağlayan Dr. Aydoğan’ın isminin Karesi’de bir parkta yaşatılacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kararın, hem meslektaşları hem de Karesi halkı tarafından olumlu karşılandığı ifade edilirken, parkın yeri ve açılış tarihiyle ilgili detayların önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi. Haber Merkezi