güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

EDREMİT’TE HALK KONSERİ COŞKUSU

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Güre Sahili’nde düzenlenen halk konserine katılarak, müzik dolu bir geceye ev sahipliği yapan sanatçılara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
EDREMİT’TE HALK KONSERİ COŞKUSU

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Güre Sahili’nde Edremit Belediyesi ve Körfez Ozanlar, Sanatçılar Derneği (KOZSAD) işbirliğiyle düzenlenen halk konserine katıldı. Belediye meclis üyeleriyle birlikte konseri izleyen Başkan Ertaş, Edremitlilerin keyifli bir akşam geçirdiği bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinlikte sanatçılar sevilen Türk Halk Müziği şarkılarını seslendirdi.

Başkan Ertaş, “Komşularımızın birbirinden güzel şarkılar eşliğinde eğlendiği bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, KOZSAD üyelerini kutluyorum,” dedi. Konser, sahilde toplanan izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü ve bölge halkı tarafından beğeniyle karşılandı. Başkan Ertaş, kültürel ve sanatsal etkinliklere devam edeceğini belirterek, bu tür organizasyonların halkın bir araya gelerek keyifli vakit geçirmesini sağladığını vurguladı. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.