güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

KARESİ’DE YAĞMUR SUYU SORUNUNA KARARLI ADIM

Karesi Belediyesi, yıllardır ihmal edilen mazgal temizliklerine hız verdi. Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, yağmur suyu hattı sorunlarının çözümü için kararlılık mesajı verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
KARESİ’DE YAĞMUR SUYU SORUNUNA KARARLI ADIM

Karesi Belediyesi, uzun yıllardır ihmal edilen mazgal temizliklerini tüm mahallelerde başlattığını duyurdu. Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, çarşı bölgesinde devam eden çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, BASKİ ekipleriyle koordineli şekilde bu temizliklerin düzenli olarak sürdürüleceğini açıkladı.

Başkan Akbıyık, “Karesi'nin birçok mahallesinde ciddi yağmur suyu hattı sorunları var. Bu sorunların yıllar önce çözülmemesi ve hâlâ 2024 yılında karşımızda duruyor olması gerçekten çok üzücü. Ancak bu sorunları çözene kadar durmadan çalışacağız.” dedi. Ayrıca mazgallara sigara izmariti ve çöp atılmasının kabul edilemez olduğunu belirten Akbıyık, çevre temizliğine dikkat çekerek, vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. Başkan Akbıyık, Karesi’de yaşanan tüm altyapı sorunlarının üzerine ısrarla gidileceğini vurguladı. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.