güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MUHTARLAR GÜNÜNDE BİRLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Tatlısu'da bulunan BanBel Tatil Köyü'nde 55 muhtarla bir araya gelerek kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 09:15
Muhabir: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
MUHTARLAR GÜNÜNDE BİRLİK VE DAYANIŞMA KAHVALTISI

Etkinlikte, hem Bandırma'nın mahalle temsilcileri olan muhtarların günükutlanırken, hem de yerel yönetim ve mahalleler arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

İlk Olarak Erdek Tatlısu’daki BanBel Tatil Küyü’nü gezi ve bilgilendirme yapan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediyemize başvuran tüm engelli bireylerin tatil yaptığını ifade etti.

Kahvaltıya, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık, Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Hancıoğlu, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, STK’lar ve vatandaşlar katıldı. 

Başkan Mirza, günün anısına yaptığı konuşmada, "Muhtarlarımız, mahallenin güvenini alarak seçildiler. Bu, demokrasinin ilk ayağını oluşturan çok önemli ve yüce bir görevdir. Bandırma’da da 10 kadın muhtarımız var, onlarla ayrı bir gurur duyuyoruz" dedi.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal da yaptığı konuşmada, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak, "Amacımız, bölgemizde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmaktır. Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları tespit ederek bizlerle paylaşıyor, böylece etkin çözümler üretebiliyoruz. Tüm kurumlarla uyum içinde çalışmamız çok önemli" şeklinde konuştu.

Kahvaltı sonrası Başkan Mirza, muhtarlara hediye takdim etti. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. 

Haber: Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.