güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Çanakkale Menüsü

Balıkesir Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Merkez Yemekhane ve Tıp Fakültesi Yemekhanesinde personel ve öğrencilere öğle yemeği menüsünde Çanakkale Savaşları esnasında askerlerimizin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2021 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2021 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Çanakkale Menüsü

Balıkesir Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Merkez Yemekhane ve Tıp Fakültesi Yemekhanesinde personel ve öğrencilere öğle yemeği menüsünde Çanakkale Savaşları esnasında askerlerimizin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü sunuldu.

Balıkesir Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı, Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Emingil ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Hasan Yetişir de merkez yemekhanedeki programa katıldı. Yemekhanede Çanakkale Zaferi fotoğraf sergisi de açıldı. /Memet Koşar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.