güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

OKULLARA SPOR MALZEMELERİ DAĞITILDI

Sporda Başarı İşbirliği İle Gelecek projesi kapsamında düzenlenen törenle 17 okula malzeme dağıtımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
OKULLARA SPOR MALZEMELERİ DAĞITILDI

Sporda Başarı İşbirliği İle Gelecek projesi kapsamında düzenlenen törenle 17 okula malzeme dağıtımı yapıldı.

Bu yıl 4’üncü kez düzenlenen “Sporda Yetenek 10’la Gelecek” projesi yapılan isim değişikliği ile “Sporda Başarı İşbirliği ile Gelecek” olarak adlandırılarak Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonunda gerçekleştirildi. Pandemi tedbirleri altında düzenlenen tören ile Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Hüseyin Elüstü tarafından imzalanan protokol kapsamında, toplam 17 okula spor malzemeleri dağıtımı yapıldı.

Teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Dört senedir gelenek haline gelen bir uygulama bizde bu işin bir paydaşıyız. Organizasyonumuz bu yıl isim değişikliği ile okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Alınan spor malzemelerimizden 17 tane okulumuz yararlanacak ayrıca 5 tane okulumuza da müzik atölyesi oluşturulması için piyano aldık. Toplamda 4000 – 4500 civarında öğrencimiz bu malzemelerden faydalanacak. Her zaman Kaymakamlığımızın ve diğer müdürlüklerimizin yanındayız Bandırmamızı bir bütün olarak görüyor ve birlikte hareket ediyoruz. Öğrencilerimiz, çocuklarımız hepsi bizim evlatlarımız. İnşallah burada olduğumuz sürece bu işbirliğini devam ettireceğimize inanıyorum,” dedi.

Zor bir pandemi döneminden geçildiğini belirterek sözlerine başlayan Kaymakam Günhan Yazar ise töreninin pandemi şartlarından dolayı az bir katılımla gerçekleştirildiğini söyledi. Kaymakam Yazar, “Önemli bir proje için buradayız ilçemizde spor yapamayan genç, çocuk ve öğrenci kalmaması için bu projeyi gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin büyük desteği ile gerçekleştirdiğimiz projede ben şahsım adına Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” ifadelerine yer verdi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.