güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BİR KIRMIZI ÇİZGİ DE YAYA GEÇİTLERİNE

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Trafikte Yaya Önceliği ve Güvenliği İçin Balıkesir ve ilçelerinde ds yollara kırmızı çizgi çekildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2021 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2021 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BİR KIRMIZI ÇİZGİ DE YAYA GEÇİTLERİNE

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan kampanya kapsamında Trafikte Yaya Önceliği ve Güvenliği İçin Balıkesir ve ilçelerinde ds yollara kırmızı çizgi çekildi.

Balıkesir'de Mehmetçik caddesinde Yarış Ortaokulu önünde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız da katıldı.

Vali Hasan Şıldak sürücülere broşür dağıtılarak bilgilendirmelerin de yapıldığı etkinlik kapsamında basın mensuplarına yaptığı açıklamada; “Ülkemiz genelinde Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun başlattığı yaya önceliği kampanyamızın uygulamasını Yarış Ortaokulumuzun önündeki ışıksız yaya geçidinde hep birlikte gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Altıeylül Kaymakamımız, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız, Vali Yardımcımız, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte yaya önceliğine kırmızı çizgimizi çektik. İlimiz genelinde bütün ilçelerimizde kaymakamlarımızın da katılımıyla bu kampanyayı uyguluyoruz. Kampanyanın verdiği mesaj; bütün sürücülere yaya önceliği o kadar önemlidir ki adeta bir kırmızı çizgidir mesajını içermektedir. Bu mesajın bütün ilimizdeki vatandaşlarımıza, bilhassa sürücülerimize ulaşmasını sağlamak adına bu kampanyayı burada farkındalık çalışması olarak gerçekleştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun ve yaya önceliği kırmızıçizgimiz sloganını hafta içi gerek basınımızda gerekse de sosyal medyada kullanacağız” diye konuştu. /Memet Koşar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.