güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNDAN RAMAZAN KOLİSİ

Ramazan ayında Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından binlerce ihtiyaç sahibine gıda malzemesi dağıtımına başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNDAN RAMAZAN KOLİSİ

Ramazan ayında Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından binlerce ihtiyaç sahibine gıda malzemesi dağıtımına başlandı.

Bandırma Kaymakamlığının öncülüğünde oluşan, Bandırma Belediyesi, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, MÜSİAD Bandırma Şubesi, Kızılay Bandırma Şubesi ve hayırsever işadamlarının katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere hazırlanan gıda kolileri dağıtımı başladı.

Küçük Sanayi Sitesinde bir depoda hazırlanan, kişi başına 2 koli ve 1 poşetten oluşan Ramazan ihtiyaç malzemeleriyle ilgili Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası temsilcileri, Kızılay Bandırma Şubesi başkanı Halil Özümüt, İşadamları Gürol Soylu ve Erol Soylu açıklamalarda bulundular.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine gıda malzemelerinin dağıtıldığını söyleyen Kaymakam Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, katkıda bulunan kurum, kuruluş ve hayırsever işadamlarına teşekkür ettiler. Geniş bir depoda hazırlanan binlerce koli ve poşetler Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından adresleri belirlenen kişilere tek tek ulaştırılıyor. Ramazan kolilerinden yararlanmak isteyenlerin Bandırma Kaymakamlığı Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfına başvurmaları gerektiği belirtildi. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.