güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLET VATAN NÖBETİNDEYDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatandaşlar yine sokaklarda nöbet tutup Demokrasiye bağlılığını gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
MİLLET VATAN NÖBETİNDEYDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde vatandaşlar yine sokaklarda nöbet tutup Demokrasiye bağlılığını gösterdi.

2016 yılında FETÖ Terör örgütünün Türkiye'de gerçekleştirdiği darbe kalkışmasının gecesinde başlayan Demokrasi Nöbetleri 5. Yılına girdi. Darbe kalkışmasının 5. Yılında da Bandırma Cumhuriyet Meydanında Demokrasi nöbeti etkinlikleri devam etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Demokrasi Nöbetine Bandırma İlçe Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz’da Ankara’da şehit olan Ramazan Konuş adına lokma hayrı yapılırken, Kızılay Bandırma Şubesi de etkinliğe katılanlara su dağıtımında bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Demokrasi Nöbetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın videoları ve o geceye ait sinevizyon görüntüler sunuldu. Yapılan konuşmaların ve şiirlerin ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu ve dua edildi. Camilerden okunan selalar ile Demokrasi Nöbeti sona erdi. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.