güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ’LER ERDEK’TE TOPLANDI

Balıkesir genelindeki İyi Partili İlçe Başkanları Erdek’te bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
İYİ’LER ERDEK’TE TOPLANDI

Balıkesir genelindeki İyi Partili İlçe Başkanları Erdek’te bir araya geldi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural başkanlığı ve İyi Parti Erdek İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde aylık genişletilmiş toplantı yapıldı. Toplantı öncesi ilçe merkezinde esnafı ziyaret eden İyi’ler, esnafın ve halkın sorunlarını dinledi. Topluluk, ardından Gül Plaj Oteli’ne geçerek akşam yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen yemekte konuşma yapan Erdek İlçe Başkanı Arif Demir; “Sizleri Erdek’te ağırlamaktan çok mutluyuz, memnun olduk. Her zaman bekliyoruz. İyi’ler zaten birbirlerinin devamlı yanındadır. Bu birlikteliği her zaman, her yerde göstermemiz gerekiyor. Bugün de bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek, sözü İyi Parti İl Başkanı Özlem Ural’a bıraktı.

İl Başkanı Özlem Ural Konuşma Yaptı
Başkan Ural yaptığı konuşmada; “Erdek Esnafını ziyaret ettik, halka merhaba dedik. Bitirin bu işi çok az kaldı, lütfen ne gerekiyorsa yapın. Eminim herkesin kafasında aynı şey.
Kimisi İyi Parti olarak, kimisi ittifak olarak çok büyük bir sorumluluk yüklediler bize. O kurtuluşun 100. yılına giderken ikinci yüzyılda bu insanların gölgesinde bizi bırakmayın. İnşallah biz bunu hep beraber İyi Parti ve Millet İttifakı olarak başaracağız” dedi. Konuşmaların ardından İyi Parti İl Başkanlığı’nın hazırladığı video izlendi. Daha sonra İl Başkanı Özlem Ural ve ilçe başkanları partilerinin aylık toplantısı gerçekleştirildi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.