güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurtulmuş, “Z Kuşağında Ak Parti Açık Ara Birinci Partidir”

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Edremit’te yapılan Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları İstişare ve Değerlendirme Kampına katıldı. Kurtulmuş, “Yapılan bütün anketlerde, Z kuşağı olarak tanımlanan kuşakta yani 30-18 yaşta, o en genç kuşakta Ak Parti açık ara birinci partidir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Kurtulmuş, “Z Kuşağında Ak Parti Açık Ara Birinci Partidir”

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Edremit’te yapılan Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları İstişare ve Değerlendirme Kampına katıldı. Kurtulmuş, “Yapılan bütün anketlerde, Z kuşağı olarak tanımlanan kuşakta yani 30-18 yaşta, o en genç kuşakta Ak Parti açık ara birinci partidir” dedi.

Ak Parti’nin Genel Merkez Gençlik Kolları İstişare ve Değerlendirme Kampı, Edremit’te başladı. Toplantıya katılan Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gençlik kollarının Türkiye’nin her yerinde son derece etkin çalışmalar yaptığını söyledi.

Kurtulmuş, “Önümüzde 2023 ve 2024 süreci var. İnşallah 2023’te bütün teşkilatlarımızla birlikte genel merkezimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız hep beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden büyük bir oyla Cumhurbaşkanı seçtirmek için üzerimize düşen çalışmaları büyük bir titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.

Kurtulmuş, “Özellikle gençlik çalışmalarını başından itibaren çok önemsiyoruz. Türkiye’de bir müddettir gençlik faaliyetleri üzerinden Ak Parti’ye karşı, sanki gençlerin ilgisi Ak Parti’den azalıyormuş gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor.

Özellikle bunlar iki iki buçuk sene evvel Cumhuriyet Halk Partisi’nin düzenlemiş olduğu Ankara’dan İstanbul’a yürüyüş ile birlikte başlayan o süreçle birlikte bir tartışma gündeme getirildi. Gençlerin durumu ve arkasından da eş zamanlı olarak ‘Z kuşağı tartışması’ gündeme geldi ve bu anlamda Z kuşağının sanki Ak Parti´ye olan ilgisi, alakası azalıyormuş gibi bir anlayış gündeme getirilmeye çalışıldı” dedi.

Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, sözlerine şöyle devam etti: “Benim babamın yaşadığı dönemin şartları farklıydı, benim yaşadığım dönemin şartları farklıdır. Benim evlatlarımın yaşadığı dönemin şartları da farklıdır. Tabii ki dünyaya bakış, algılar, hayata ilişkin günlük hayatımızı etkileyen olaylar; her birimizin, her neslin kendi dönemine aittir ve bu nesillere kendi dönemine ait farklılıkları üzerine ayrıştırmanın doğru olmadığı kanaatindeyiz.

İnsanoğlu hangi çağda olursa olsun, hangi yaşta olursa olsun beklentileri vardır. Nedir, hakkaniyet gibi, adalet gibi, dünyanın nimetlerinden herkesin eşit istifade etmesi gibi, sözünü sesini çok rahat çıkartabilmesi gibi. Bütün bunların üzerine, siyasetin alanı da burasıdır zaten ve bu anlamda da Ak Parti bu temel konular üzerinden siyasetini sürdürmeye devam ediyor.

Z kuşağı tartışmaları üzerinden bir algı operasyonu sürdürülmeye çalışılıyor. Altını çizerek ifade etmek isterim. Yapılan bütün anketlerde, Z kuşağı olarak tanımlanan kuşakta, yani 30-18 yaşta, o en genç kuşakta Ak Parti açık ara birinci partidir. Dolayısıyla gençlerin ilgisi, alakası, desteği Ak Parti’ye karşı devam etmektedir. Bunu daha fazla nasıl artırırız? Bu toplantılarımızın, buradaki kampların, buradaki istişarelerin, burada faaliyetlerimizi gözden geçirmemizin temel sebebi budur.” /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.