güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BANDIRMA'YI İLK DEFA GÖRDÜ

İstanbul'da eğitim ve öğrenimini sürdüren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Bandırma'yı ilk defa görme şansı yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2021 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2021 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BANDIRMA'YI İLK DEFA GÖRDÜ

İstanbul'da eğitim ve öğrenimini sürdüren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri Bandırma'yı ilk defa görme şansı yakaladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bir dizi gezi ve koordinasyon toplantılarına katılmak üzere İstanbul'dan Bandırma'ya geldi. Öğrenciler, ilk defa gördükleri Bandırma'da sıcak ilgi ile karşılandıklarını ve Bandırma'yı çok beğendiklerini söylediler.

Birkaç saatte olsa Bandırma'yı gezmekten ve tanımaktan mutlu olduklarını belirten Tıp Fakültesi öğrencileri, Bandırma'nın beklenenden daha güzel olduğunu, eğitimlerini İstanbul yerine kendi okulları olan Bandırma'da sürdürmek istediklerini söylediler. Drone görüntülü Cumhuriyet Meydanı ve sahil bandında keyifli dakikalar geçiren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, havanın sıcak olmasını fırsat bilerek bol bol gezinti yapıp fotoğraf çektirdiler. Günlük plan çerçevesinde Tıp Fakültesi öğrencileri Barış Manço Kültür Merkezi önünde toplanıp konaklayacakları otelin yolunu tuttular. Öğrenciler yarın da Onyedi Eylül Üniversitesi'nde koordinasyon toplantılarına katılacak. Bilindiği gibi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, eğitim öğrenimine başladı ancak kampus içinde henüz kendilerine ait yeterli bina olmadığı için öğrenciler İstanbul Üniversitesi eski Çapa Tıp Fakültesi'nde eğitimlerine devam etmekteler. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.