güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Çocuklar Uçurtmalarıyla Gökyüzünü Süsledi

Altıeylül Belediyesi’nce organize edilen uçurtma şenliğinde yüzlerce çocuk uçurtmalarıyla gökyüzünü süsledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2021 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Çocuklar Uçurtmalarıyla Gökyüzünü Süsledi

Altıeylül Belediyesi’nce organize edilen uçurtma şenliğinde yüzlerce çocuk uçurtmalarıyla gökyüzünü süsledi.

Altıeylül Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi Rüzgâr Caddesi Diş Hastanesi Karşısında bulunan yürüyüş parkurunda çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatırken yetişkinlere de "keşke çocuk olsam" dedirtecek bir organizasyona imza attı.

Uçurtma Şenliğinde çuval yarışı, halat çekme yarışı ve yumurta taşıma yarışında eğlenen çocuklar Altıeylül Belediyesi’nin hediye ettiği uçurtmalar ile de gökyüzünde güzel görüntülere imza attılar.

“Uçurtma Bahane, Gönül Çocuk Olmak İster”

“Uçurtma Bahane, Gönül Çocuk Olmak İster” sloganıyla gerçekleştirilen vatandaşlarla buluşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “İlk önce etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bugün burada çocuklarımız ile bir araya gelerek doyasıya eğlendik. Katılım o kadar yüksek oldu ki ilginin bu kadar yoğun olacağını biz de beklemiyorduk. Fakat gösterilen ilgiden dolayı hepimiz çok memnun kaldık. En kısa sürede bu etkinliğimizin 2’ncisini tekrar edeceğiz. Uçurtma alamayan vatandaşlarımız da belediyemize başvurduğu takdirde kendilerine uçurtma tedarik edeceğiz. Bu zamana kadar çocuklarımız ve gençlerimiz için düzenlediğimiz organizasyonlar ile onlara verdiğimiz değeri bir kere daha göstermiş olduk. Bizler, onların anılarında güzel yer edecek organizasyonlar ile gönül almaya; gönülde kalmaya devam edeceğiz.” dedi. /Melek Babacan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.