güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bandırma Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bandırma Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un şehir dışında olması nedeniyle Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Belediye başkan vekili Fatma Sibel Karabacakoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya, “5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü” dolayısıyla tüm öğretmenleri kutlayarak başlayan Fatma Sibel Karabacakoğlu, daha sonra geçtiğimiz ay belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında, görüntü eşliğinde meclis üyelerine bilgi verdi.

9 gündem ve 1 ek gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Ömerli Mahallesi’nde, belediyeye ait iki tarlanın satışı için encümene yetki verilmesi görüşüldü. AK Parti ve MHP, satışa karşı olduklarını açıklayarak, “ret” oyu verdiler. CHP ile İYİ Parti’nin oylarıyla encümene tarlanın satış yetkisi verildi. Belediyenin görev ve çalışma yönetmeliği’nin revize edilmesi konusu görüşülürken, “Kaliteli Yönetim Sistemi (KALDER)” yetkilisi tarafından detaylı şekilde bilgiler verildi. 2022 yılı Performans ve Stratejik Planın Güncellenmesine AK Parti meclis üyeleri ret oyu verirken, CHP meclis üyelerinin oylarıyla güncellenme oy çokluğu ile kabul edildi.

Belediyenin 2022 mali yılı tarife taslağı hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı Tarife Komisyonu’na, 2022 mali yılı bütçesinin belirlenmesi hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı ise Bütçe Komisyonu’na gönderildi. Mazeret dilekçelerinin okunup kabul edilmesinin ardından Ekim ayı meclis toplantısı sona erdi. Ahmet Türkmen/Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.