güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HALK EĞİTİM KURSİYERLERİ ZOR DURUMDA

Erdek Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursiyerler zor şartlarda eğitim görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2021 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HALK EĞİTİM KURSİYERLERİ ZOR DURUMDA

Erdek Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kursiyerler zor şartlarda eğitim görüyor.

Geçtiğimiz yıllarda kendi binasında gerçekleştirilen halk eğitim kursları, bu yıl Öğretmenevinin de bulunduğu alandaki bina kompleksinin yıkılması nedeniyle ilçe merkezindeki değişik kiralık mekanlarda ve okul bahçesindeki iki ayrı konteynerde eğitimlerine devam etmek zorunda kaldı.

Zor şartlarda eğitim gören ve özellikle konteyner içindeki kısıtlı bir alanda mesafe ve sağlık kurallarından yoksun eğitim gören kursiyerler, bulundukları mekanların sağlıksız olduğunu, kurslardaki temel ekipman ihtiyaçları için sıkıntı çektiklerinden yakındılar.

Diğer taraftan Halk Eğitim Merkezi kurslarına katılmak isteyen, ancak sınıf bulunmaması nedeniyle kurslara katılamayan çok sayıda kursiyer olduğu da kursiyer vatandaşlarımız tarafından ifade edildi.

Çok sayıda kursun özveriyle kiralanan mekanlarda sürdürülmeye çalışıldığını belirten kursiyerler, Erdek’te bir çok devlet kurumu için binalar yapılırken, binlerce kursiyere eğitim veren Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri için de ayrı bir Halk Eğitim Merkezi binası yapılmasını talep ettiler. Kursiyer vatandaşlar, halk için eğitici ve faydalı olan bu kurslara devam etmek istediklerini ve devletimizden bir an önce bu konuda bir müjde beklediklerini sözlerine eklediler. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.