güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“OTANTİK ESİNTİLER 2” İKİ KAT BEĞENİ TOPLADI

Bandırma Halk Eğitim Merkezi Kursiyeri Şaziye Zorlu’ya ait “Otantik Esintiler 2” adlı giyim sergisi büyük beğeni topluyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“OTANTİK ESİNTİLER 2” İKİ KAT BEĞENİ TOPLADI

Bandırma Halk Eğitim Merkezi Kursiyeri Şaziye Zorlu’ya ait “Otantik Esintiler 2” adlı giyim sergisi büyük beğeni topluyor.

Bandırma Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği, Kursiyer Şaziye Zorlu’nun el emeği, göz nuru eserlerinden oluşan, “Otantik Esintiler 2” adlı giyim sergisi, Barış Manço Kültür Merkezi Melih Çınar Sergi Salonu’nda açıldı. Daha ilk günden büyük beğeni toplayarak moda düşkünlerinin yoğun ilgi gösterdiği sergiden elde edilen gelirlerin tamamı ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak. Sergi, 23 Ocak Pazar Günü’ne kadar açık kalacak.

Sergi Sahibi Şaziye Zorlu, yaptığımız röportajda şunları söyledi, “Yaptığım işlerden elde edilen gelirleri yardım kuruluşlarına ve ihtiyaç sahibi insanlara bağışlamayı uygun gördüm. Böylece zor durumda olan insanların bir nebze de olsa ellerinden tutmak istedim. Sponsorum eşim ve bana maddi, manevi destekte bulundu. Ben de karınca, kararınca aldığım kumaşlara kendi yaratıcılığımı kattım. Değişik modeller ortaya çıkararak diktim ve görücüye çıkardım. Amacım birilerine yardımcı olabilmek.

Daha önceki sergimi de lösemili çocuklarımız adına açmıştım. Şimdi de Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla, yine ihtiyaç sahibi çocuklarımıza yardım etmek istiyorum. Burada birçok çeşit giysi var ve hepsinin de bir tarihi var. Hem eskileri yad etmiş oldum, hem de güzel işler ortaya çıkardım. Zamanımın büyük bir bölümünü bunun için kullanarak hepsini yaklaşık 7 ayda tamamladım.

Sergimde onlarca parça giysi vardı ve hemen, hemen yarısı satıldı. Önümüzdeki pazar gününe, yani 23 Ocak’a kadar buradayız. Herkesi sergime bekliyorum. İnşallah yardımlar yerini bulur.” /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.