Manyas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Geleneksel Manyas Kaymakamlığı Çeltik Voleybol Turnuvası, 17 Şubat’ta başladı ve büyük bir mücadeleye sahne oldu. 285 sporcunun, 19 takım halinde mücadele ettiği turnuvada Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.
Manyas Kaymakamı Emre Yeşil’in başlama vuruşuyla başlayan turnuvada, sporun birleştirici gücü ve rekabetin heyecanı sahalara yansıdı. “Soğuk kış günlerinde sıcak salonlar” sloganıyla gerçekleştirilen turnuva, bölgedeki spor kültürüne önemli katkılar sundu.
Final maçlarını tribünden takip eden Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu, müsabaka sonrası Bandırma Belediyesi Erkek Voleybol Takımı’nı tebrik etti ve sporculara başarı dileklerinde bulundu. Turnuvaya katılan tüm sporcuları kutlayan Yeloğlu, bu tür organizasyonların spora ve gençliğe katkı sağladığını belirtti. Haber: Selin Girgin