güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BASKETBOL GENEL KOORDİNATÖRÜ MENDERES GÜMÜŞDAL

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, kadrosuna bir yeni isim daha ekledi. Uzun yıllar basketbol branşında antrenör olarak başarılara imza atan Menderes Gümüşdal, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Genel Koordinatörlüğüne getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 12:25
Kaynak: Bülten
https://www.bandirmayasam.com.tr
BASKETBOL GENEL KOORDİNATÖRÜ MENDERES GÜMÜŞDAL

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da, Basketbol Genel Koordinatörlük görevine Menderes Gümüşdal getirildi. 1967 Almanya doğumlu olan Menderes Gümüşdal, Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunu. Gümüşdal, İstanbul Üniversitesi’nde sporcu olarak basketbol kariyerini bitirdikten sonra; Efes Pilsen A Takım Yardımcı Antrenörlüğü ve Altyapı Antrenörlüğü, İstanbul Üniversitesi Tuborg, Anadolu Efes, Pertevniyal, Banvit ve Bandırma Basketbol’da uzun yıllar altyapı koordinatörlüğü ile baş antrenörlük görevlerinde de bulundu.

Liglere Birçok Basketbolcu Kazandırdı

Altyapılarda tüm kategorilerde 23 Türkiye şampiyonluğu bulunan Gümüşdal, birçok basketbolcunun liglerde oynamasında büyük pay sahibi oldu. Geçmişte Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Gümüşdal, yurtiçi ve yurtdışında birçok ulusal ve uluslararası seminerlerde eğitmen olarak da yer aldı. Gümüşdal, aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu bünyesinde Öğreticiler Alt Kurulu Üyesi. /Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.