güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BURHANİYE BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM

Burhaniye Belediyespor Kulübü Genel Kurulu’nda yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delegeleri Üyeleri seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BURHANİYE BELEDİYESPOR’DA YENİ DÖNEM

Burhaniye Belediyespor Kulübü'nün, Genel Kurulu Burhaniye Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurulda kulübün yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delegeleri Üyeleri seçildi. Genel Kurul’da yapılan seçimler sonucunda, yeni Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Bayram, Osman Akkoç, Oktay Erbalaban, Murat Dinçer, Ahmet Bozkurt, Özgür Öztürk, İsmail Küçükkahraman, Murat Akın, Kemal Yılmaz, Aytaç Sürer, Abdurrahman Uğur Aslan, Şahabetin Öner, Bülent Başaran, Erhan Güngör, Cemal Akkılınç, Erol Kılıç, Mustafa Tuna ve Hakkı Güray Demiröz oldu. Denetim Kurulu üyeliklerine ise Hasan Ender, Okan Dilik ve İlyas Kolaşinli getirildi.

BURHANİYE BELEDİYESPOR’DA HEDEF TFF 3’ÜNCÜ LİG

Disiplin Kurulu üyeliklerine Erman Pazarbaşı, Nevzat Öğün ve Hakkı Göbekli seçilirken, Özgür Öztürk, İsmail Küçükkahraman ve Erol Kılıç, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Kurulu üyeliğine getirildi. Burhaniye Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Kongre'de, Burhaniye Belediyespor’un hedefi olarak Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk ve TFF 3. Lig’e yükselmek belirlendi. Yeni yönetim, kulübün başarı grafiğini yükseltmek ve Burhaniye Belediyespor’u daha üst liglere taşımak amacıyla çalışmalarına hızla başlayacaklarını belirtti. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.