güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇERİ "BANDIRMASPOR, LİDER TAKIMLAR KARŞISINDA ÇOK GÜÇLÜ"

Eski milli kaleci ve futbol yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor'un Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından takımın performansını ve gelecek hafta oynanacak Karagümrük maçı öncesi beklentilerini değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 10:15
Muhabir: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇERİ "BANDIRMASPOR, LİDER TAKIMLAR KARŞISINDA ÇOK GÜÇLÜ"

5 Ekim Cumartesi günü oynanan Ümraniyespor maçına değinen Çeri, "Ümraniyespor ligin 2. sırasında. Rakiplerimizle denk bir takımız, bu yüzden kaybettiğimiz her puan play-offyolunda bizi zorlayabilir" dedi.

Çeri, Bandırmaspor’un performansını değerlendirerek, "Lider Ümraniyespor karşısında 1-1 berabere kalarak 1 puanla döndük. Bandırmaspor, güçlü takımlara karşı her zaman iyi oynayan ve puan alabilen bir ekip. İlk yarıda maça hakimdik ama gol yollarında etkisiz kaldık. Bandırmaspor’un 10 numara eksikliği var, bunu her fırsatta dile getiriyorum. İkinci yarıda ise Ümraniyespor bizden daha iyi oynadı" diye konuştu.

Teknik ekibe de mesaj veren Çeri, "Teknik sorumlumuz Mustafa Hoca'nın daha etkili olması ve futbolcularla daha sıkı çalışması gerekiyor. Maç esnasında oyuncularını daha fazla yönlendirmesi önemli. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeliyiz. Bandırmaspor’un Karagümrük maçı öncesinde çok iyi hazırlanması ve puan kaybına tahammülü olmadığını unutmaması gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Haber: Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.